tiistai 16. kesäkuuta 2009

Positiivinen perjantai

Kovasta yrityksestä (heh, heh) huolimatta en ole saanut kirjoitettua niitä kolmea postausta viikossa, joista jo jossain aiemmassa postauksessa sanoin. Etenkin sunnuntain sosiologia on tuottanut ongelmia, siihen kun pitäisi paneutua enemmän kuin kahteen muuhun. No, nyt kuitenkin jälkijunassa positiiviset jutut viime viikolta.

Olin ensimmäistä kertaa tänä vuonna mökillä. Tai itseasiassa taisin olla ensimmäistä kertaa vuosiin. Vaikka vesi olikin vielä liian kylmää uitavaksi, edes saunasta, parin päivän oleilu luonnon helmassa oli silti parhautta. Varsinkin yöllä oli mahtavaa, sillä äänimaisema oli täysin erilainen kuin kaupungissa. Autotien tasaista suhinaa ei ollut eikä mitään muutakaan taustahälyä ja järvi vahvisti erilaisten lintujen laulun. Varsin onnistuneet pari lomapäivää.

Heinäkuun reilausreissu näyttää toteutuvan surkeasta rahatilanteesta huolimatta. Tänään päätin reissusta kaksi asiaa: haluan syödä pizzaa Italiassa ja juoda olutta Tsekeissä, loppureissu voikin sitten olla mitä vaan. Muiden matkaajien toiveissa on ainakin Barcelona ja Amsterdam. Siinäpä sitä onkin hommaa kolmelle viikolle ihan tarpeeksi. Hiukan jo jännittää. :)

Ei kommentteja: