tiistai 2. kesäkuuta 2009

Positiivinen perjantai

  • Grillijuhlat Laatokan kommuunilla, jossa oli tarjolla paljon hyvää ruokaa, seuraa, olutta sekä saunomista. Sain maistaa myös ensimmäistä kertaa aitoa kiinalaista riisiviinaa, joka ansaitsi välittömästi paikkansa Budapest -konvehtien ja Fazerin vihreiden kuulien rinnalla.
  • Sain viimeinkin lähdettyä uimaan, joka on positiivista jo sinänsä. Lisäksi keskustelut uimahallin saunassa sai hyvälle mielelle, vaikka aihe oli niinkin kiinnostava kuin siitepöly. Uimahallin saunassa on vaikea herättää keskustelua, koska aiheet on pidettävä sellaisella tasolla, ettei kukaan loukkaannu. Usein saunassa puhutaankin säästä tai päivän kalareissusta, mutta toisinaan aiheet karkailevat päivän politiikkaan tai muihin mielenkiintoisiin aiheisiin.
  • Selasin vanhoja merkintöjä ja huomasin, että viime vuoden heinäkuun 21.päivä olin haastanut erään ystäväni "One hundred push ups" -ohjelmaan. Ohjelma kestää kokonaisuudessaan kuusi viikkoa jos pystyy etenemään suunniteltua tahtia. Itse en pysynyt suunnitellussa aikataulussa, sillä olen vieläkin kolmannen viikon kohdalla. Liekö olisi hitunen laiskuuttakin mukana? :D
  • Kirjastossa käydessäni bongasin sieltä Vaihtokorin, johon kukin voi tuoda kirjojaan ja viedä muutaman matkassaan. Kerrassaan loistava idea, vaikkei se niin uusi olekaan.
  • Tänään kolahti postiluukusta Humanistisen Ammattikorkeakoulun kirjekuori, joka sisälsi tutkintotodistukseni. Tänään otan bussin alleni ja matkustan Heinolaan juhlimaan valmistumistani.

Ei kommentteja: