perjantai 18. helmikuuta 2011

Soundtrack of my life

1. Amorphis - Black Winter Day

Tätä nyt on ihan turha käydä edes perustelemaan. "Tales from the thousand lakes" oli ensimmäinen levy, jonka ostin. Ikinä! Oli sen verran hurja levy, että kuuntelin sitä salassa. :D

2. The Cranberries - Zombie

Aikoinaan eli tosin kauan sitten Zombie ja loputon repeat sai hyvät naurut aikaan, ei tosin naapureille. Tätemmin kyseinen biisi kuuluu toisen bändin biisivalikoimaan.

3. Dream Theater - 6:00

Ensimmäinen DT:n biisi, jota kuunneltiin lähes loputtomasti Heinola-Instituutin auditoriossa. Se oli varmaan tämä biisi, joka sytytti meikäläisen progelle. Ja tiedoksi: alun rumpusoolo ei mene vieläkään, vaikka vuonna 1998 muuta uhosinkin..

4. CMX - Tuotanto vuosilta 1994-1998 (Aura-Vainajala)

CMX:ltä ei voi nimetä yhtä tiettyä biisiä, joka olisi se Todella Tärkeä. Tuolta neljän vuoden jaksolta on niin monta hyvää biisiä, jotka tuo hyviä muistoja.

5. Seremonimestari - Viesti

Viesti osuu niille vuosille kun kaveripiiri alko täysi-ikäistymään. Tätä soitettiin ihan helvetin monta kertaa kun ajeltiin pitkin kyliä ja polteltiin tupakkaa. Biisin sanatkin kuvaa aika osuvasti sitä, mitä silloin oli meneillään ja mitä sen jälkeen kävi. Viimeinen kesä.

"lähdin samoilta hiekkalaatikoilta ja pihoilta / joilta muutkin kotipojat vietiin nukkuun joka ilta / noilta kulmilta omenat vietiin naapurilta / papattien jäljet saattaa vielä löytyy asfaltilta"

6. Amorphis - On rich and poor

Tämä on se biisi, jota vihellettiin kaikilla niilla matkoilla Heinolasta Lahteen, Helsinkiin tai Kouvolaan. Toinen loistava viheltelybiisi oli Leisure Suit Larryn tunnusbiisi.

7. Sentenced - Sun won't shine

Näköjään aika monet mun elämäni biiseistä liittyy autoiluun. Tätäkin soitettiin ihan uskomattoman paljon niillä autoreissuilla kun kaikki ei ollut kunnossa. Kenelläkään.

8. Adam Strange - Traveller

Kesän 2009 soundtrack! Ensimmäinen interrail, enemmän tai vähemmän siistejä tapahtumia, paikkoja ja päihteitä.

9. Anti-Flag - Seattle was a riot

Näyttää myös siltä, että parhaat biisit liittyy jonkin tietyn vuoden kesään, kuten tämäkin. Tämä on ehdottomasti kesän 2003 soundtrackin ensimmäinen biisi. Nuoret miehet täynnä tarmoa, ideologiaa ja hyviä aikeita. Rahapula, juoksukaljat ja vahvaa kahvia.

10. Cradle of Filth - The forest whispers my name

Tämä oli se ensimmäinen biisi, jota kyllästymiseen asti veivattiin bändikämpällä soittouran alussa, metallikaudella.

11. The Garbage - Run baby run

Tämän hetken soitetuin biisi sekä bändikämpällä että soittimessa. Toimii vaan niin saatanan hyvin, että.. HUH!

12. Gary Jules - Mad World

Helvetin hyvä biisi, sopii loistavasti tämän hetkiseen fiilikseen.

Ei kommentteja: