tiistai 8. tammikuuta 2008

Kokoomus, nykypäivän Augustus

"Siihen aikaan antoi keisari Kokoomus käskyn, että koko valtakunnassa oli toimitettava järjetön verollepano. Tämä verollepano ei ollut ensimmäinen ja se tapahtui Vanhasen ollessa Suomen käskynhaltijana. Kaikki menivät kirjoittautumaan veroluetteloon, kukin omaan kaupunkiinsa, jotka oli hiljakkoin liitetty toisiinsa kuntaliitosten jumalallisella tuella." (Sam. 42:1-3)

Tämän päivän Vihreässä Langassa kirjoitettiin Suomen Kokoomusnuorista, jotka vaativat maanpuolustusveroa. Maanpuolustusvero lankeaisi maksettavaksi niille, jotka eivät vapaaehtoisesti osallistuisi maanpuolustukseen. Ilmeisesti tämä tarkoittaisi sitä, että naiset, vanhukset ja opiskelijat tulisivat verollepantavaksi. Paitsi tietenkin jos osallistuisivat maanpuolustukseen. Saatan olla väärässä, mutta eikös me jo makseta "maanpuolustusveroa" kaiken muun veron mukana?

Mitähän seuraavaksi? Kristillisdemokraatit varmaan ehdottavat uutta kirkollisveroa, jota maksaisivat kaikki, jotka eivät usko Jumalaan..

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Minä vaadin korvausta siitä että joudun usein kuuntelemaan toisten armeijajuttuja silloin kun koetan keskittyä nauttimaan huurteista.